НовиниЧеркащинаЧеркасці підписали петицію про відсторонення від посади Карася

Черкасці підписали петицію про відсторонення від посади Карася

-

- Advertisment -

Петиція про відсторонення від посади директора КП "Черкаситеплокомуненерго" Павла Карася набрала необхідну кількість голосів. Тепер її розглянуть депутати на засіданні міськради.

Нагадаємо, у тексті петиції повідомлялося, що громадськість міста обурила новина: комунальне підприємство "Черкаситеплокомуненерго" за гроші містян орендувало своєму керівнику елітне нове авто з водієм. 400 тисяч гривень за рік оренди автомобіля "Mazda CX5" з водієм із кишень черкасців, які будуть сплачувати за тепло в своїх домівках. 400 тисяч, які місто має сплатити до кінця цього року – це цинічне знущання над людьми.

Автор петиції Олексій Процідило також повідомив, що за ці гроші можна було придбати у власність підприємства нову, більш дешеву машину. Окрім цього, за ці кошти можна було встановити лічильники тепла у школах і дитячих садочках, де їх немає.

В коментарі нашим журналістам чоловік повідомив: у петиції висловив не лише свою позицію, а й думку соціально активних пенсіонерів, які входять до складу кількох громадських організацій. 

"Дивує й обурює нахабство, з яким Павло Карась робить це! І те, що місцева влада ніяк не реагує на це нахабство і на те, що гроші підприємства витрачаються не на нагальні речі. Не встигла людина прийти на посаду, а її ім'я вже обросло скандалами. Ставити свої інтереси вище інтересів громади – це низько", – вважає Олексій Процідило.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Маліщук звільнили із посади у Черкаській мерії.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x