додому Новини Черкащина Черкасці назбирали підписи за відновлення роботи одного із дитсадків

Черкасці назбирали підписи за відновлення роботи одного із дитсадків

0

Електронна петиція з проханням відновити роботу дитячого садка, що знаходиться на вулиці 30-річчя Перемоги, 10/1, назбирала необхідну кількість голосів. Тепер цю пропозицію мають розглянути на засіданні міської ради.

Нагадаємо, автор петиції Олександр Пономарьов зазначив, що для того, щоб потрапити у садок треба ставати в чергу, кількість людей в якій набагато більше ніж кількість бажаючих. У той самий час у цьому мікрорайоні стоїть не функціонуючий дитячий садок.

"Це садок повинен працювати та допомагати у догляді за дітьми багатьом родинам нашого щільно заселеного мікрорайону. Садочок вдало розташований у затишному зеленому дворі за декілька метрів від дитячої обласної лікарні. І саме зараз район потребує його відновлення як ніколи", − повідомив черкасець.

Він також додав, що наразі дитячий садочок не охороняють, тому на його території постійно розпивають алкоголь, "мешкають" безпритульні. Також, не зважаючи на здачу в оренду приміщень, сама будівля знаходиться в жалюгідному стані.

"Закликаємо міську владу реконструювати та відновити роботу дошкільного дитячого закладу по вулиці 30-річчя Перемоги, 10/1, щоб у мікрорайоні запрацював необхідний садок", − підсумував Олександр Пономарьов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в уманському парку хочуть відкрити безкоштовне караоке для дітей.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version