НовиниЧеркащинаЧеркасці назбирали підписи на оснащення однієї з лікарень сучасним...

Черкасці назбирали підписи на оснащення однієї з лікарень сучасним обладнанням

-

- Advertisment -

Електронна петиція з проханням придбати в Третю Черкаську міську лікарню ангіограм назбирала необхідну кількість голосів. Тепер її буде розглянуто на засідання міськради.

"Найближчим часом наша лікарня стане лікарнею інтенсивного лікування та обслуговуватиме окрім міста Черкаси ще й жителів ближніх районів області – навантаження на наш заклад істотно збільшиться. Відповідно до вимог МОЗ України, лікарня інтенсивного лікування повинна мати конкретний перелік обладнання для обстеження та лікування всіх невідкладних станів, у тому числі ангіограф для проведення КТ-Ангіографії", − зазначав у тексті петиції лікар-хірург Третьої міської лікарні Ігор Гайда.

Він також повідомив, що кожного року в лікарні отримують невідкладну допомогу близько 20 тисяч пацієнтів, проводиться до 7 000 оперативних втручань. Лікарня працює в цілодобовому режимі 7 днів на тиждень. Тут надається медична допомога як жителям міста, так і мешканцям області. Від швидкості та якості обстеження пацієнтів залежить їх життя.

Зазначимо, що ангіографія − це рентгенологічне дослідження судин. За допомогою ангіографії судин можна виявити вади у їх розвитку та пошкодження (звуження, аневризми, мальформацію), порушення прохідності, а також вади і пошкодження різних внутрішніх органів, злоякісні та доброякісні утворення. Ангіографія вкрай актуальна для виявлення кардіологічної, нейрохірургічної, хірургічної, неврологічної, травматологічної, судинної патології.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці збирають підписи для капітального ремонту двох вулиць.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x