НовиниЧеркасці на Кубку України з кульової стрільби здобули низку...

Черкасці на Кубку України з кульової стрільби здобули низку нагород

-

- Advertisment -

На відкритому Кубку України з кульової стрільби серед дорослих Черкащину представляли спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 та школи вищої спортивної майстерності. Про це інформують у прес-службі Черкаської міської ради.

За результатами виступів Сергій Куліш здобув золото у вправі МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки), "срібло" у вправі ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки). Дар'я Шаріпова була другою у вправі ГП-4 (стрільба стоячи з пневматичної гвинтівки на 10 м) та четвертою у вправі МГ-5 (стрільба з трьох положень).

Дмитро Омельяненко став п'ятим у вправі ГП-6, Тетяна Тарасенко завершила виступи шостою у вправі МГ-5, а Наталія Чепурна десятою у вправі МГ-5.

Нині черкаські стрільці беруть участь у Міжнародних змаганнях "Олімпійські надії" у місті Нітра (Словаччина) та готуються до змагань у Польщі (26.11 – 01.12.2014, м. Білосток) і в Сербії (11–15.12.2014 м. Белград, Сербія).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

На одній із вулиць Черкас встановлять односторонній рух

Сьогодні під час засідання черкаського виконкому було підтримано впровадження одностороннього руху на одній із вулиць. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x