додому Новини Черкаси Черкасами роз’їжджає таксі, котре перевозить людей, які не мають можливості пересуватися самостійно...

Черкасами роз’їжджає таксі, котре перевозить людей, які не мають можливості пересуватися самостійно (ВІДЕО)

0

Василь Приходько працює водієм майже 30 років. У цьому році пересів на спеціальне авто. Василь Миколайович водить інватаксі. Перевозить людей, які не мають можливості пересуватися самостійно і користуються кріслом колісним, милицями, ходунками.

ВАСИЛЬ ПРИХОДЬКО, ВОДІЙ ІНВАТАКСІ «McLAUT»

Диспетчер приймає заявки, передає мені на телефон, і я по телефону дивлюся, в скільки, яке время, де кого забрать. По адресам, все проче, вона скидає мені на телефон. Приїхали, я должен посадить в машину, пристібнуть, сфотографувать, переслать диспетчеру.

Машина спеціально обладнана для перевезення пасажирів на колісних кріслах. Є автоматична підйомна платформа та додаткові засоби безпеки.

Черкасець Віталій викликає інватаксі маклаут не вперше. Працює головою об’єднання співвласників будинків, тож іноді доводиться здійснювати робочі поїздки містом.

ВІТАЛІЙ СЕРЕДЕНКО, ПАСАЖИР ТАКСІ

Дуже чудове, дуже дбайливе ставлення. Ставляться з розумінням. Подобається, що тут є елементи фіксації крісла колісного, так само і мене. Це безпека.

Михайло переїхав до Черкас із Херсона. Про нову службу соціального таксі дізнався із соцмереж. Якістю послуг приємно здивований.

МИХАЙЛО ЛЄБЄДЄВ, ПАСАЖИР ТАКСІ

Громадська організація, яка надає ці послуги, вона більш гнучкіша, більш мобільна, більш контактна, чим державні структури, з якими доводиться мати справу.

Михайло та його дружина їздять на тренування, до поліклінік, на вокзал чи до культурних закладів. У цьому їх виручає служба інватаксі Маклаут.

МИХАЙЛО ЛЄБЄДЄВ, ПАСАЖИР ТАКСІ

Дуже ввічливі. У мене дружина член паралімпійської збірної, у неї є графік тренувань. Вона звертається, будь ласка, на такий час, якщо можливо. Йдуть назустріч.

Цей безкоштовний сервіс є ініціативою Благодійного Фонду “Сила. Єдність. Свобода”. Замовити інватаксі можна по телефону. Для реєстрації клієнта необхідні документи, що підтверджують особу та групу інвалідності.

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version