НовиниЧеркащинаЧеркасам загрожує сміттєвий колапс через відсутність прибиральної техніки

Черкасам загрожує сміттєвий колапс через відсутність прибиральної техніки

-

- Advertisment -

Дія договору на вивезення побутових відходів, що було укладено між КП "Черкаська служба чистоти" та ТОВ "Умвельт Україна" закінчилася. Тому займатися вивезенням сміття немає кому. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба комунального підприємства.

"З метою отримання дозволу на укладення нового договору, ми в грудні 2017 року, подали проект нового договору з ТОВ "Умвельт Україна" до Департаменту ЖКК для його подальшого винесення на погодження виконкомом Черкаської міськради. Проте,засідання виконавчого комітету не відбуваються, через відсутність кворуму", − зазначили у повідомленні комунальники.

Звернення від КП "Черкаська служба чистоти" про необхідність виділення коштів для придбання власних сміттєвозів та контейнерів для міста Черкаси також ігнорувалися. Замість цього рішення у департаменті ЖКК виділили 56 млн. грн. на оплату послуг з прибирання та підмітання вулиць. Незважаючи на те, що для повного забезпечення міста новими контейнерами та сміттєвозами необхідно лише 50 млн. грн.

"Автопарк КП "Черкаська служба чистоти" застарілий та зношений на 100%. Власна техніка для збирання та вивезення відходів у підприємства відсутня. Наше підприємство повністю залежить від роботи приватної структури, яка не взмозі якісно та вчасно вивезти відходи з міста", − повідомили комунальники.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат дорікнув Бондаренку за сміття на вулиці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x