додому Новини Черкащина Чергову вулицю в Черкасах забезпечили новими світильниками (ФОТО)

Чергову вулицю в Черкасах забезпечили новими світильниками (ФОТО)

0

На вулиці Верхня Горова завершено реконструкцію вуличного освітлення. До відновлення стан освітлення оцінювали, як незадовільний та по вищезазначеній вулиці були ділянки, які зовсім не освітлювалися. Про це інформує прес-служба КП "Міськсвітло".

Під час переобладнання на вулиці Верхня Горова було додатково встановлено 7 опор, що покращило освітлення дороги. 31 лампу ДНАТ замінено на 38 світодіодних LED-світильників.

"Завершилася чергова реконструкція вуличного освітлення, на цей раз це вулиця Верхня Горова. Замінено лампи ДНАТ на світодіодні LED-світильники, що дозволяє заощаджувати на енергоспоживанні. Також світодіоди забезпечать рівномірне освітлення дорожнього покриття та тротуарів. За 5 років із міського бюджету після реконструкції Верхня Горової буде зекономлено майже 58 тисяч гривень", – говорить заступник директора КП "Міськсвітло" Павло Собко.

Зазначимо, що триває реконструкція вулиці: Кобзарської. Відбувається переобладнання дворового освітлення за такими адресами: Сержанта Смірнова 1,3,5, Волкова 75, 103, Героїв Дніпра 29,31,35,43,45,47,49,51.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на ще одній черкаській вулиці засяяли нові світильники.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version