НовиниЧеркасиЧерез захмарні зарплати не розглянули фінплан черкаської «Дирекції парків»

Через захмарні зарплати не розглянули фінплан черкаської «Дирекції парків»

-

- Advertisment -

Фінансовий план КП «Дирекція парків» вчергове відправили на доопрацювання через зависокі зарплати керівництва та не виконані доручення. Таке рішення ухвалив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко під час засідання виконавчого комітету.

«У вас зарплати більші, ніж у міського голови і членів виконкому. Чи виконали ви мої попередні доручення щодо наведення ладу із кіосками і мафами на території «Дирекції парків»? Ні?! Тоді пропоную відправити фінансовий план на доопрацювання», – зазначив Анатолій Бондаренко.

Фінансовий план підприємства на засіданні виконкому розглядають із серпня. Кожного разу виникають  дискусії. Керівнику КП «Дирекція парків» Сергію Рубану неодноразово надавалися доручення представити Концепцію розвитку торгівельних і ігрових локацій у парках міста. Окрім кількох зустрічей із підприємцями, які вимагали встановити прозорі правила гри, у цьому напрямку нічого не відбувалося.

У фінансовому плані підприємства на 2022 рік на фонд оплати праці працівників КП «Дирекція парків» закладено понад 33 млн. грн. З яких на керівника – 617 тис. грн., на зарплати 21 адміністративного працівника – 6 млн. 400 тис., на 186 працівників – 26 млн. грн.

У звіті за 2021 рік помісячний фонд оплати праці директора (оклад і премія) становив 80 тис. грн. На 2022 рік заплановано, що директор підприємства отримуватиме 51 тис. грн. у місяць.

У попередніх керівників КП “Дирекція парків” заробітна плата не перевищувала 20 тис. грн.

Нагадаємо, що директором КП «Дирекція парків» є депутат Черкаської міської ради від партії «Європейська солідарність» Сергій Рубан.

Коментар директора КП “Дирекція парків” Сергія Рубана:

В даній пубікації інформація вказана не коректно.

В КП «Дирекція парків» станом на зараз працює 160 працівників.

На балансі та утриманні комунального підприємтсва перебуває 35 об’єктів загальною площею 195.6 га.

На момент мого призначення робітники з благоустрою отримували всього лиш 4604 грн.

Це значно менше аніж в працівників інших комунальних підприємств, які виконують подібну роботу.

Тяжко було знайти людей, які за ці кошти якісно виконували роботу. Штат був не укомплектований. Моєю метою було забезпечити укомплектування штату працівників, і як наслідок порядку та чистоти в парках. Не знаю про що думало колишнє керівництво комунального підприємства коли люди отримали таку мізерну зарплату.

Тому з 2 червня 2021 року було ухвалено рішення підвищити заробітну плату і зараз вона в рядових працівників вона зросла від 9180 до 14 137 грн., залежно від кваліфікації працівників.

Також не відповідає дійсно інформація в пубікації про те, що попередній керівник отримував не більше 20 тисяч гривень. Адже його заробітна плата була 38 114 грн, що в 6.6 разів більше аніж робітника з благоустрою.

Щодо моє заробітної плати, то «на руки» я отримую 40 тисяч гривень. Я не отримую щомісячо премії, і не можу сам собі їх встановлювати. Премії встановлює виключно Департамент ЖКК.

В фінансовому плані на 2022 рік, який КП «Дирекція парків» подала на затвердження Виконкому не передбачається підвищення заробітної плати та преміювання для мене. Натомість передбачається підвищення заробітної плати у рядових працівників.

Він був не затверджений, і відправлений на доопрацювання не через заробітні плати керівництва КП, а через більш технічні зауваження, які вже фактично виправлені.

Всі доручення міського голови виконані в передбачені терміни.

Фінансовий план розглядається не серпня, як вказано у пубікації, а 30 листопада розглядався вперше.

Фінансовий план на 2022 рік передбачає збільшення власних доходів підприємства до 6 млн 647 тис грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x