НовиниЧерез загрозу терактів на Черкащині посилять охорону та патрулювання...

Через загрозу терактів на Черкащині посилять охорону та патрулювання вулиць

-

- Advertisment -

У зв’язку зі складною ситуацією в Україні, відпрацюванням терористичних операцій на території нашої держави, необхідно посилити охорону важливих об’єктів інфраструктури та захист громадян.

Про це сьогодні, 23 січня, на розширеній нараді з очільниками областей з метою координації дій органів влади повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, пише "Про все".

"В Україні відпрацьовуються терористичні операції. Відбулися вибухи у Харкові, Одесі, Запорізькій області. Тому без паніки ми повинні забезпечити контртерористичні заходи. Мова йде про патрулювання міст, активні дії правоохоронних органів по локалізації сепаратистських елементів та тих, хто підтримує їх. Ці суб’єкти повинні бути затримані та заарештовані. Захист критичної інфраструктури, яка повинна посилено охоронятись. Не повинно бути паніки. Місцева влада повинна довести до відома громадян телефонні гарячі лінії. Будь-які підозрілі предмети і особи за допомогою правоохоронців повинні бути виявлені і локалізовані. В усіх регіонах потрібно визначити критичні об’єкти інфраструкрури, прокласти маршрути, удвічі збільшити патрулювання на вулицях, не соромлячись гарного озброєння", – зазначив Олександр Турчинов.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо нещодавно був популярним підхід із десятком засобів, то зараз скоротити...

У Смілі розшукують чоловіків, які поламали дерева

Пізно ввечері, 12 квітня, двоє чоловіків поламали дерева на вулиці Чорновола. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Пошкоджені...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x