додому Новини Черкаси Через забіг патріотів у Черкасах перекриють одну з центральних вулиць

Через забіг патріотів у Черкасах перекриють одну з центральних вулиць

0
times.cv.ua

У Черкасах буде перекрито рух транспорту вулицею Хрещатик. Тимчасові незручності чекають на водіїв у суботу, 28 серпня.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Рух транспорту вулицею перекриють на ділянці від площі Соборна та до вулиці Небесної Сотні, але без перекриття перехресть з вулицею Святотроїцька, та на вулиці Небесної Сотні. Обмеження діятимуть із 7:30 до 11:30. У цей час тут триватиме Всеукраїнський патріотичний забіг у пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

На час проведення змагань міські автобусні маршрути № 11, № 21, № 36 змінять схему руху.

Так, маршрут № 11 у прямому та зворотному напрямку від бульвару Шевченка курсуватиме вулицями Небесної Сотні, Верхньою Горовою, Байди Вишневецького.

Маршрут № 21 у прямому напрямку перевозитиме пасажирів від вулиці Байди Вишневецького вулицями Верхньою Горовою, Небесної Сотні, бульваром Шевченка вулицею Смілянською, далі за маршрутом та в зворотному напрямку від вулиці Смілянської бульваром Шевченка, вулицями Небесної Сотні, Верхньою Горовою, Байди Вишневецького, далі за маршрутом.

Маршрут № 36 у зворотному напрямку їхатиме від вулиці Байди Вишневецького вулицями Верхньою Горовою, Небесної Сотні, бульваром Шевченка, вулицею Смілянською, далі за маршрутом.

Як повідомляла vikka.ua, жителям Черкас нагадують про перекриття вулиці Хрещатик.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version