додому Новини Черкащина Через викрадені банери "тарифного майдану" перевіряють місцевого перевізника

Через викрадені банери "тарифного майдану" перевіряють місцевого перевізника

0

Соснівський районний суд м. Черкаси дав доступ черкаським правоохоронцям до речей і документів місцевого перевізника "ЧАРЗ АВТО".

Відповідна ухвала вже опублікована у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Йдеться про журнал "в’їзду-виїзду" автомобілів на територію підприємства, розташованого за адресою Різдвяна, 290. Надати доступ до речей і документів правоохоронці просили в рамках кримінального провадження щодо викрадення банерів "тарифного майдану" на площі під Черкаською мерією. Нагадаємо, на початку січня троє невідомих пошкодили і викрали банери, якими протестувальники вимагали від міського голови повернути громаді Черкас 12 млн. грн. за незаконне запровадження тарифів на вивезення негабаритного сміття.

Невідомі зникли із місця вчинення вказаного правопорушення на автомобілі марки "Опель Астра". У ході досудового розслідування слідчі встановили особу чоловіка, який пересувався цією автівкою. Неодноразово запрошували його до відділу поліції для надання пояснень за вказаним фактом, однак від візиту він відмовився.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, 13 січня працівниками поліції було здійснено виїзд до ДП "Чарз Авто". Вище вказану автівку було виявлено на території підприємства. При перегляді журналу в`їзду та виїзду автомобілів зафіксовано некоректність запису: час в`їзду останнього автомобіля 9 січня 2020 не співпадає з попереднім записом. Від надання будь-яких пояснень охоронці категорично відмовилися.

За словами Сергія Кузляєва, одного із організаторів "тарифного майдану" у Черкасах, автомобілем "Опель", який фігурує у цій справі, користується працівник управління інспектування міськвиконкому.

"Він є сином одного з керівників ДП "ЧАРЗ Авто", відповідно, і свій автомобіль він ставить на території підприємства. Тому вимога правоохоронців у цій ситуації досить логічна. Збитки, які були нанесені "тарифному майдану" – 3 тис. грн. Сума, при якій наступає кримінальна відповідальність за крадіжку, – 2100. Сума збитків перевищена. Тому там однозначно має бути розслідування, суд над тими, хто викрав банери", – зазначив Сергій Кузляєв.

Раніше сайт vikka.ua писав: черкаський нардеп "засвітив" у Раді елітний годинник.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version