НовиниЧеркащинаЧерез війну таксистів півсотні черкащан можуть отримати по 100...

Через війну таксистів півсотні черкащан можуть отримати по 100 тисяч гривень компенсації

-

- Advertisment -

У райцентрі Лисянка вже понад рік триває війна між двома місцевими таксистами. Ще у липні 2017-го мешканці цього селища отримали візитівку із рекламою служби таксі "Сольва", яка сповіщала про пільги. Проте при більш детальному огляді на ній було видно дивний набір слів іноземною мовою. Напис ставав зрозумілим, коли прочитати той текст справа наліво. Виходить не дуже коректна фраза "Hu…loBairak". Такий самий напис з’явився і на рекламних білбордах, що розставила по Лисянці вказана таксофірма. Про це пише "Дзвін".

Як з’ясувалося, прізвище Байрак є дуже поширеним у Лисянці, крім того його має і власник фірми-конкурента "Сольви" Сергій Байрак. Саме з ним і пов’язали такий вчинок власника іншої таксофірми.

Відразу після появи листівок Сергій Байрак, який також записав лайку на свій рахунок, заявив, що звертатиметься до суду для захисту своєї честі та гідності.

Окрім того, за інформацією місцевих ЗМІ, селищний голова Лисянки Олександр Короленко, який засудив вчинок власника "Сольви" Євгена Головнича, заявив, що він викликав суспільне збурення в містечку, і закликав останнього зняти провокаційні білборди.

"Мені моя покійна бабуля казала, що даний вислів на мові стародавнього племені майя означає "щасливої дороги". Я її послухав і написав, то вже хто як хоче читає", – почав відверто глузувати з опонентів, коментуючи власну рекламу, Головнич.

Нещодавно у Звенигородський районний суд вже звернулося понад 10 позивачів, мешканців Лисянки, із прізвищем Байрак. Кожен з них вимагає у Головнича компенсацію до 100 тисяч гривень за наругу над їхньою честю і гідністю, і всі ствердують, що упізнали в словах саме образливий вислів, а не якусь зашифровану фразу "щасливої дороги".

У той же час Сергій Байрак, який є позивачем по першій справі, підтверджує, що надалі позовів буде ще більше, і що судовий збір усім позивачам, а їх нині є 14, він оплатив зі своєї кишені.

"Це не кінець. Позови будуть ще. Всього у Лисянці проживає близько 50 мешканців на прізвище Байрак. Вичікують чим закінчаться суди, коли побачать, що можна добитися справедливості, теж підключаться. Лисянський суд відмовився розглядати справи, звернулися до Звенигородського. Якщо і там діла не буде, звернемося в область", – прогнозує Байрак.

Автор же скандальної реклами Євген Головнич запевняє, що на нього тиснуть через давній конфлікт із головою Черкаської обласної ради Олександром Вельбівцем і що, нібито, це не він придумав ту рекламу. Головнич запевняє, що суд вже відмовляє позивачам у відшкодуванні. Хоча у судовому реєстрі цього не підтвердили.

Як повідомляв сайт vikka, фермери перекрили трасу на Черкащині.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x