НовиниЧерез вибух на Харківщині посилили охорону черкаських військових складів

Через вибух на Харківщині посилили охорону черкаських військових складів

-

- Advertisment -

У зв’язку з вибухом на складі боєприпасів на Харківщині посилена охорона таких об’єктів підвищеної небезпеки на території Черкаської області, повідомляє УНН-Центр.

"Такі об’єкти на території області є, зараз їхня охорона посилена. Хоча заходи щодо охорони таких об’єктів підвищеної небезпеки проводились і раніше. Бо ми усвідомлюємо, який зараз час: провокаторів і диверсантів багато", – повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет.

На місце надзвичайної події, як розповів воєнком, вилетіла комісія на чолі з заступником міністра оборони, вживаються заходи щодо локалізації надзвичайної події та забезпечення безпеки населення. Пожежу на харківському складі спричинив підрив одночасно у двох місцях, тому зараз усі схиляються до версії про диверсію.

Збройним силам України віддано наказ про посилення охорони таких об’єктів, проведення противибухотехнічних заходів, патрулів та забезпечення живучості складів, баз, арсеналів. Військові частини також переведені на посилений режим служби. Чи будуть залучати особовий склад з Черкащини для допомоги Харківській області, залежатиме від того, як розвиватимуться події далі, сказав військовий комісар.

Нагадаємо, 23 березня о 2:45 стався потужний вибух на складі боєприпасів у м. Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Головний військовий прокурор А. Матіос повідомив, що пожежа сталася внаслідок диверсії. З району вибуху вже евакуювали людей.

Стало відомо, що Украерорух тимчасово закрив небо в радіусі 40 км від місця НС на складі боєприпасів на Харківщині, а пожежні потяги Укрзалізниці направлені до Харківщини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині розшукують небезпечних злочинців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах патрульні виявили підроблене водійське посвідчення

Під час патрулювання містом, правоохоронці звернули увагу на автомобіль Volkswagen Golf, припаркований з порушенням ПДР. Про це повідомили у...

Черкаські стрільці повернулись із нагородами з чемпіонату України

Черкаські спортсмени виступили на чемпіонаті України зі стрільби кульової, що відбувся у Вінниці. Про це інформує управління у справах...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x