додому Новини Кримінал Через ремонтні роботи на Звенигородщині судитимуть київського підприємця

Через ремонтні роботи на Звенигородщині судитимуть київського підприємця

0
грати ізолятор кримінал тюрма

Звенигородська окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо київського бізнесмена. Його підозрюють у крадіжці 700 тис. грн. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

грати ізолятор кримінал тюрма
agropolit.com

За даними слідства обвинувачений, перебуваючи на посаді директора підприємства та виконуючи організаційно-розпорядчі функції, будучи службовою особою, уклав з місцевим органом виконавчої влади договір підряду з відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану об’єкту водного фонду, розташованого на території однієї з територіальних громад Звенигородського району.

У подальшому чоловік вніс завідомо неправдиві данні до офіційних документів. Цим самим завищив обсяг і вартість фактично виконаних робіт. У результаті чого заволоділа державними коштами на суму 700 тис. грн.

Водночас разом з обвинувальним актом до суду скеровано цивільний позов в інтересах територіальної громади про відшкодування шкоди на вказану вище суму. З метою забезпечення цивільного позову на майно керівника підприємства накладено арешт.

Київському бізнесмену загрожує позбавлення волі від семи до дванадцяти років.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version