додому Новини Черкащина Через пожежу на складі боєприпасів на Вінниччину відправили черкаських патрульних (ФОТО)

Через пожежу на складі боєприпасів на Вінниччину відправили черкаських патрульних (ФОТО)

0

На Вінниччині оголошено надзвичайну ситуацію. Почалася евакуація населення. Для безпеки громадян по тривозі були направлені підрозділи Вінницької, Житомирської і Хмельницької областей. Розгорнуто роботу Ситуаційного центру поліції Вінниччини. Про це повідомляє на сторінці у Facebook прес-служба МВС України.

Прес-секретар Патрульної поліції Черкас Зоя Вовк зазначила, що на місце події також відправлено загін черкаських патрульних.

"Забезпечувати безпеку громадян до Вінничини відряджено групу швидкого реагування Управління патрульної поліції Черкас", − повідомила жінка.

Зазначимо, що 26 вересня, о 21.50 до Калинівського відділу поліції Вінницької області надійшло повідомлення про детонацію боєприпасів на території однієї з військових частин. На місці розгорнуто діяльність ситуаційного центру Вінницької обласної поліції – для евакуації людей із зони можливого ураження.

Зараз поліцейські разом із нацгвардійцями організували перекриття в’їздів до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують збереження залишеного людьми майна від мародерів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через займання ірдинських торфовищ оголосили надзвичайну ситуацію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version