НовиниЧеркащинаЧерез порушення закону меру Черкас скасували допуск до державної...

Через порушення закону меру Черкас скасували допуск до державної таємниці

-

- Advertisment -

Міському голові Черкас Анатолію Бондаренку скасували допуск до державної таємниці.

Відповідний лист, направлений на його ім’я Службою безпеки України, очільник міста продемонстрував у відео на своїй Фесбук-сторінці.

Бондаренко заявив, мовляв, такої заборони дочекався через послаблення карантинних заходів у Черкасах у травні цього року:

"Я розумію, що Служба безпеки замість того, щоб займатися пошуком шпигунів, зайнята з ранку і до ночі міським головою міста Черкаси за те, що він посмів усе-таки послабити карантин. Ну нічого, я думаю, що розберемося якось".
 

Однак у пресслужбі відомства vikka.ua повідомили: такі заходи стосовно Анатолія Бондаренка вжито через систематичне порушення останнім закону і ігнорування повідомлень про усунення цих порушеннь. 

"Управлінням Служби безпеки України в Черкаській області виявлено невиконання міським головою міста Черкаси Анатолієм Бондаренком обов’язків щодо збереження державної таємниці, тобто порушення ст.ст. 23, 26 Закону України "Про державну таємницю", – зазначає речниця УСБУ в Черкаській області. – Співробітниками Управління раніше були направлені інформування щодо приведення стану охорони державної таємниці в Черкаській міській раді у відповідність до чинного законодавства. Однак міським головою продовжувалися порушення вимог Закону та Порядку № 939 щодо організації та забезпечення режиму секретності в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Зважаючи на виявлені порушення вимог законодавства, міському голові міста Черкаси Анатолію Бондаренку скасовано допуск до державної таємниці".
 

Раніше сайт vikka.ua повідомляв: місцевий блогер впіймав міського голову Черкас на брехні.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x