НовиниЧеркащинаЧерез пічне опалення на Черкащині загинули двоє людей (ФОТО)

Через пічне опалення на Черкащині загинули двоє людей (ФОТО)

-

- Advertisment -

За одну добу на Черкащині через неправильну експлуатацію пічного опалення сталося п’ять пожеж, під час яких загинули двоє громадян. Про це повідомляє прес-служба УДСНС у Черкаській області.

Так, близько шостої години ранку в селі Рачиха Катеринопільського району виникла пожежа у житловому будинку по провулку Шевченка. Першими пожежу виявили сусіди, які за номером "101" сповістили рятувальників. На місці пожежі працювали вогнеборці 2-го державного пожежно-рятувального посту, які ліквідували пожежу та винесли із задимленого будинку тіло 22-річного господаря. Як стало відомо, напередодні пожежі господар розтопив піч, а коли сталася пожежа, він не зміг самостійно покинути задимлений будинок.

Цього ж дня, близько 22:05 до маньківських рятувальників із села Нестерівка надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вулиці Центральна. На ліквідацію пожежі залучалися рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. Працюючи в кисневих апаратах, рятувальники увійшли до задимленого будинку та винесли тіло 68-річного пенсіонера. Опівночі пожежу вдалося локалізувати, а ще через годину – повністю ліквідувати. Як і у попередньому випадку, напередодні пожежі загиблий для обігріву приміщення використовував піч.

Також, цього дня, рятувальники ліквідували пожежі у житлових будинках у Черкаському, Уманському та Драбівському районах.

Причиною усіх пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час пожежі в будинку ледь не загинув черкащанин.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Допомога ЗСУ: прокурори Золотоніської окружної прокуратури передали військовим автомобіль

Прокурори Золотоніської окружної прокуратури ініціювали передачу на користь ЗСУ арештованого транспортного засобу. Про це інформує пресслужба прокуратури Черкаської області. Зазначений...

Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. Інформує...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x