додому Новини Черкащина Через необережність черкащани скоїли 11 масштабних пожеж в екосистемах

Через необережність черкащани скоїли 11 масштабних пожеж в екосистемах

0

За добу 16 жовтня рятувальники Черкащини ліквідували 11 пожеж в екосистемах області. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України в Черкаській області.

Найбільшої шкоди вогонь завдав у Золотоніському районі, в селі Антипівка, де горіла суха трава на площі близько 5 гектарів, яка розповсюдилась на поле з посівами кукурудзи на площі близько 3 гектар . Цього ж дня, в селищі Великий Хутір Драбівського району, через необережне поводження з вогнем вигоріло 3 гектари сухої трави.

Значне загорання сухої трави сталося і на відкритій території в селі Сушки, Канівського району, де через необережне поводження з вогнем знищено суху траву на площі 3 гектари. Цього ж дня, на Канівщині, ще 1,5 гектари сухої трави знищено в селі Копіювате.

Цього ж дня у селищі Паланочка, Маньківського району, на відкритій території виникла пожежа сухої трави та очерету. Вогнем знищено сухої рослинності на площі 2 гектари. Аналогічні пожежі сухої рослинності минулої доби виникали також у Шполянському, Лисянському, Жашківському районах та в місті Черкаси.

Причиною усіх пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Як повідомляв сайт vikka.ua, протягом доби на Черкащині сталося сім пожеж на полях.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version