НовиниЧеркащинаЧерез негоду в Черкасах можуть обмежити рух вантажівок

Через негоду в Черкасах можуть обмежити рух вантажівок

-

- Advertisment -

Через складні погодні умови у певних районах міста планують обмежити рух великоваговим автомобілям. Це питання під оперативної наради у міській раді порушив начальник Черкаського міськрайонного відділу УДСНС Андрій Хижняк ,повідомляє Zmi.ck.ua.

"Є проблемні місця, такі, наприклад, як міст Хіміків і підйом у Дахнівці, де потрібно посилено розчищати дороги. Виїхав бензовоз, не проїхав 10 метрів і став, перекривши рух іншим. Уже є сім випадків із великогабаритним транспортом і один з тролейбусом, що витягали. І сьогодні вранці ще один тролейбус застряг біля обласної лікарні", – розповів Хижняк.

Натомість директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник зазначив, що у підприємстві знають про проблемні місця, тож насамперед снігоочисна техніка працює там.

Головний надзвичайник міста Андрій Хижняк запропонував обмежити рух транспорту в місцях, складних для проїзду великоваговоготранспорту, і запропонувати водіям шляхи об’їзду.

Начальник патрульної поліції в Черкаській області Олександр Кокоба зазначив, що це буде можливо лише, якщо рішення про це ухвалить виконавчий комітет. Тож члени наради вирішили винести це питання на розгляд виконкому.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у снігових заметах на Черкащині за добу опинилося 29 вантажівок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x