НовиниЧеркащинаЧерез негоду в Черкасах масово падали дерева (ФОТО, ВІДЕО)

Через негоду в Черкасах масово падали дерева (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Гроза у Черкасах, яка пронеслася 26 липня увечері, супроводжувалася сильним вітром, раніше синоптики оголосили штормове попередження. Хоча негода була нетривалою, проте вона встигла пошкодити автомобілі, лінії електропередач та поваляти дерева що перекрили вулиці для проїзду. Про це у Facebook повідомив речник начальника Управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Одразу по завершенню буревію, рятувальні підрозділи почали працювати на вулицях міста де усували наслідки негоди. На щастя, внаслідок буревію травмованих та загиблих людей не було.

Через погіршення погодних умов у Черкасах зафіксовані численні випадки падіння дерев і підтоплення окремих дільниць автодоріг.

Так, через сильні пориви вітру, на розі вулиць Шевченка – Гуржіївська на проїжджу частину дороги, зруйнувавши контактну тролейбусну лінію впало дерево. Внаслідок падіння тут також було пошкоджено електромережу вуличного освітлення. Для ліквідації наслідків, до місця події прибули два пожежно-рятувальних підрозділи, які за допомогою інженерного обладнання почали розрізати та розтягувати дерева. Згодом, із інженерною технікою до них долучилися робітники комунального підприємства міськвиконкому.

На вулиці Залізняка дерево впало на легковий автомобіль. На щастя, в салоні автомобіля в цей момент людей не було. На місці події працювали рятувальники ДПРЧ-2 та оперативного відділу Управління ДСНС.

На вулицях Жужоми та Гагаріна, перекривши проїжджу частину, впали дві великі тополі. Одне велике дерево, впало на вулиці Верхня Горова. Ці дерева, розрізали та прибрали з дороги чергові караули першої та другої пожежно-рятувальних частин.

І хоча основні автодороги міста звільнені в багатьох районах ще лежать повалені дерева і величезні гілки. На нічний час роботи з прибирання дерев призупинені, з настанням світлого дня вони будуть відновлені.

Як повідомляв сайт vikka.ua, від розряду блискавки на Черкащині загинула ціла родина.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Вандали в Черкасах пошкодили лавку на бульварі Шевченка

Сьогодні, 26 квітня, комунальники повідомили про пошкоджену лавку на бульварі Шевченка в Черкасах. Про це йдеться на фейсбук-сторінці КП...

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x