додому Новини Черкащина Через негоду на Черкащині у снігових заметах опинилися понад десять вантажівок (ФОТО,...

Через негоду на Черкащині у снігових заметах опинилися понад десять вантажівок (ФОТО, ВІДЕО)

0

Через негоду, що вихідними спостерігалась на Черкащині, зі снігових заметів рятувальники витягнули 13 вантажних автомобілів та легковик. Про це на сторінці у Facebook повідомила прес-служба Управління ДСНС України в Черкаській області.

Так, на автошляхах "Київ-Одеса" та "Cтрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка" уманські рятувальники надали допомогу водіям п’яти вантажних та одного легкового автомобілів, які через ожеледицю, з`їхали з дороги, перекривши рух іншому автомобільному транспорту.

Поблизу села Соколівка, Жашківського району, на 172 км. автошляху "Київ-Одеса" через технічну несправність вантажний автомобіль Мерседес, зупинившись на автодорозі, перекрив рух іншого автомобільного транспорту та снігоочисної техніки.

Рятувальники Жашківської пожежно-рятувальної частини розблокували рух транспорту та відбуксирувавши вантажівку з проїзної частини автошляху.

Також на ділянці автошляху "Бориспіль-Запоріжжя", поблизу села Кропивна, Золотоніського району через ожеледицю на підйомі зупинилися 7 вантажних автомобілів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у селі на Черкащині згоріла іномарка.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version