НовиниЧеркащинаЧерез кліп із кримнашистами Винник потрапив у "чистилище" "Миротворця"...

Через кліп із кримнашистами Винник потрапив у "чистилище" "Миротворця" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Відомий український співак родом з Черкащини Олег Винник знявся в одному кліпі з російськими зірками, які підтримували анексію Криму й агресію Росії на Донбасі. Через це артист потрапив у базу сайту "Миротворець", пише "Обозреватель".

Відео з'явилося на YouTube-каналі гурту "Мир 519". Крім Олега Винника, у кліпі брали участь зірки, які не раз висловлювалися на підтримку окупації території України: Дмитро Пєвцов, Валерія, Аскольд Запашний, Ігор Крутой та інші.

"Учасник російської пропагандистської антиукраїнської акції #всеммир, спрямованої на перекладання відповідальності розв'язаної Росією (країна-агресор) війни на Україну", – йдеться у описі на сайті "Миротворця" про Винника.

"Яка гидота! Таке відчуття, що тебе намагається облизати гієна. Не вірю ні слову, скільки з них підтримали анексію Криму і війну на Донбасі, тепер всім мир, ага…", "Дивно…тут мир пропонують, а на Донбасі вбили понад 10000 українців – батьків, синів, братів… дволикість "Росії", "Якщо мається на увазі "русскій мір" (судячи з того, що бере участь Валерія), то пісня звучить зловісно", – написали в коментарях.

Пізніше в пресслужбі артиста відреагували на скандал навколо кліпу з кримнашистами. У коментарі заявили, що участь Винника в проєкті не суперечить його громадянській позиції.

"Рішення підтримати міжнародний проєкт, який було запущено в день миру, не йде в розріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. Згідно з умовами, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті та вимовити фразу: "Всім мир" рідною мовою", – виправдалися у відомстві.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Telegram-каналі прокоментував, що скандалу не вийшло через відданих фанаток.

"Щодо Олега Винника в російському пропагандистському проєкті гурту "МІР519" #Всеммир – скандалу не вийшло. Мільйони відданих "вовчиць" щиро не зрозуміли обурення патріотичної аудиторії: "А що не так? А ви що – не за мир?". Відповідно, пресслужба Винника щойно переконалася в підтримці цільової аудиторії, вже виступила із заявою щодо того ганебного завивання", – зазначив Голобуцький.

Ситуацію також прокоментував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан: "Олег Винник взяв участь в акції "за мир" із російськими зірками, які підтримують анексію Криму. Кожен слово "мир" сприймає по-своєму… Одні перемогою і розірванням відносин… Інші – капітуляцією на умовах ворога", – підкреслив він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Сході загинув військовий із Черкащини.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x