НовиниЧеркащинаЧерез кілька тижнів "Черкаські Мавпи" розпочнуть підготовку до нового...

Через кілька тижнів "Черкаські Мавпи" розпочнуть підготовку до нового сезону

-

- Advertisment -

За два тижні "Черкаські Мавпи" розпочнуть підготовку до нового сезону. Команда Максима Міхельсона збереться у Черкасах з 12-го серпня. Це підтвердив директор клубу – Володимир Гриценко. У перші дні команда пройде медогляд, а вже після цього приступить до повноцінних тренувань, інформує пресслужба БК.

Перше тренування черкасці проведуть 15-го серпня. На сьогодні угоди з "Черкаськими Мавпами" мають 6 гравців основи. Цього літа до клубу прийшли Олександр Кольченко, Володимир Конєв, Олександр Кушніров, Олександр Бєліков також мають діючі угоди з командою вихованці клубу Іван Ткаченко та Нікіта Воєвода.

Тренерський штаб продовжує селекційну роботу. За словами головного тренера команди – Максима Міхельсона бажаним є підписати українського захисника, а вже після цього продовжити формування складу на новий сезон легіонерами.

"Я б залюбки підсилив би кожну позицію українським гравцем – говорить Максим Міхельсон, – "але на ринку просто немає такої можливості. Тому зараз ми розглядаємо реальний варіант взяти українця в позицію першого номера. А далі будемо шукати хороших легіонерів. Поки не готовий сказати скільки їх буде в команді, але вони обов’язково будуть. На сьогодні Суперліга виросла на один клуб і хороших українців на усіх не вистачить. Приміром нам потрібно у передню лінію пару хороших українських виконавців, а їх просто немає. Ми взяли Кушнірова, даватимемо шанс молодим, але цього замало".

Очікується, що у першому зборі команди уже традиційно візьмуть участь кращі гравці дублюючого складу, які отримають можливість проявити себе.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" радяться з уболівальниками щодо кольору своєї форми.

Будьте завжди в кусі найсвіжших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

В Умані провели футбольний кубок пам’яті Андрія Кизила

Футбольний Кубок памʼяті Героя України — Андрія Кизила —провели у місті Умань днями. Про це повідомляє міська голова Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x