НовиниЧерез бюрократичну тяганину "Черкаський Дніпро" опинився у борговій ямі

Через бюрократичну тяганину "Черкаський Дніпро" опинився у борговій ямі

-

- Advertisment -

Понад мільйон гривень, виділених з обласного бюджету для виконання Програми розвитку футболу в Черкаській області, досі не надійшли на рахунки "Черкаського Дніпра". Як наслідок – футбольна команда заборгувала за розміщення спортсменів у готельному комплексі "Дніпро" значну суму коштів. Про це йдеться у зверненні депутатів облради Анатолія Коверського, Наталії Кравцової та Володимира Лашкула, а також ГО ФК "Черкаський Дніпро" до голів Черкаської облдержадміністрації та Черкаської облради, пише "Черкаський спорт".

Зокрема мова йде про невиконання двох рішень Черкаської облради – про Програму розвитку футболу в Черкаській області на 2012-2016 роки; про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік (щодо виділення 1 млн 100 тис. грн на виконання Програми розвитку футболу в Черкаській області в 2016 році), а також про рішення міської ради щодо спрямування з бюджету міста Черкаси субвенції обласному бюджету в сумі 600 тис. грн для підтримки ФК "Черкаський Дніпро".

"Незважаючи на те, що міськрада своєчасно надала субвенцію обласному бюджету, кошти так і не надійшли на рахунки "Готельного комплексу "Дніпро". Тому клуб був вимушений власними силами сплатити 200 тис. грн за розміщення команди в готелі з 6 вересня та з запізненням розпочати підготовку до нового футбольного сезону", – йдеться у зверненні.

Наразі борг "Черкаського Дніпра" перед готелем складає 176 тис. грн. Депутати переконані, що процес надходження коштів на рахунки гальмує Управління у справах сім’ї, молоді та спорту, де досі відбувається бюрократична процедура погодження використання коштів. Тому наполягають, аби очільник області та голова облради вжили конкретних заходів для надходження коштів до кінця року, щоб розрахуватися з боргами, зокрема перед обласним КП "Готельний комплекс "Дніпро" та міським КП "Центральний стадіон".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" розпочинають боротьбу за Кубок України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах провели аварійно-ямковий ремонт по бульвару Шевченка

У Черкасах завершили роботи з аварійно-ямкового ремонту по бульвару Шевченка. Ремонт тривав на відрізку від вулиці Михайла Грушевського до...

На Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень енергії – Табурець

У четвер, 16 травня, на Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Відповідно...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x