НовиниЧеркасиЧерез «брак досвіду»: у Черкасах вимагають звіту ТОП-чиновників (ВІДЕО)

Через «брак досвіду»: у Черкасах вимагають звіту ТОП-чиновників (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Депутат  Черкаської міської ради від партії «Черкащани» Нарек Казарян вимагає, щоб на найближчому засіданні сесії міської ради прозвітували члени виконкому. Він не хоче, щоб «громада була заручником браку знань чи досвіду окремих людей». Відповідне відеозвернення він розмістив на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

міської ради
chmr.gov.ua

За його словами, в умовах воєнного стану на членів виконкому покладено значно більше повноважень аніж це було в 2020 року. Нова реальність вимагає від членів виконавчого комітету особливих компетенцій, брак яких відчувається і які визнає навіть міський голова Анатолій Бондаренко.

«За майже два роки роботи, виконком жодного разу не звітував перед Черкаською міською радою про свою роботу, хоча в політичній системі координат це є нормальним явищем», – написав Нарек Казарян.

Він звернувся до колег-депутатів допомогти визначити «ступінь ефективності роботи виконавчого комітету», а також заслухати їх звіт.

Нагадаємо, що частина депутатів вимагає проведення позачергового засідання се6сії міської ради із розгляду одного питання: про передачу очисних споруд на баланс міста. У той же час міський голова Анатолій Бондаренко заявляє, що це спроба почати політичні ігри. Також він заявив, що вже веде перемовини із ПАТ «Азот» про передачу очисних на баланс міста.

Окрім того, відсьогодні міський голова Черкас змінив куратаора, який відповідатиме за роботу бомбосховищ у місці. Він визнав роботу попереднього куратора – заступника міського глови Павла Валенчука – незадовільною. Новим куратором призначено – Віктора Беззубенко. У нього 10 днів, щоб розібратися у ситуації із укриттями в місті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x