додому Новини Черкаси Чемпіонку Європи з боксу Кароліну Махно привітав міський голова (ВІДЕО)

Чемпіонку Європи з боксу Кароліну Махно привітав міський голова (ВІДЕО)

0

Спортсменка Кароліна Махно та тренер Андрій Мальований зустрілися із міським головою та його заступником.  З перемогою на чемпіонаті Європи з боксу дівчину привітали Анатолій Бондаренко та його заступник Сергій Тищенко, який також очолює Федерацію боксу Черкаської області. Повідомляє власкор ВІККА-Новини.

Про те, як Кароліна Махно йшла до перемоги на чемпіонаті Європи з боксу, можна знімати кіно. Так говорить Сергій Тищенко. З його допомогою у березні дівчина змогла вибратися із окупованої Чернігівщини і потрапити на змагання у Хорватії. Там у фінальному бою з ірландкою вихованка черкаської школи боксу здобула перемогу. Європейська публіка радо вітала українку.

«Ледве стримувала сльози, коли грав наш гімн. У ту мить я гордилася перемогою, що я саме з України. Глядачі так аплодували, всі раділи, що перемогла Україна»  – говорить Кароліна Махно.

Нині в Черкасах чемпіонку вітають міський голова й заступник. За словами Анатолія Бондаренка, досягнення спортсменів – це важлива підтримка бойового духу українців.

«Коли Кароліна виграла, багато хлопців, які на фронті, набрали мені, повідомили, що це наша спортсменка. І так само, коли Ілля Ковтун переміг, теж мені писали, дзвонили.  Це мотивує, обов’язково, і ми повинні максимально приділяти увагу спортсменам, які представляють нашу країну» – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

«Сьогодні кожний громадянин, який за кордоном, відчуває що він українець, він цим пишається. Від багатьох чую, хто перебуває за межами України, що ототожнювати себе з Україною – це величезна гордість» – говорить заступник міського голови Сергій Тищенко.

Переможне місце може бути тільки одне – перше. Так налаштовував дівчину тренер Андрій Мальований. Поїхати з нею він не зміг, тому тримав зв’язок по телефону.

YouTube video player

 

«Це була перемога для всієї країни, для нашої області, для нашого міста, для всіх захисників, волонтерів… Для всіх це мало велике значення – в Європі грав наш гімн, підняли наш прапор, бо переможниця з України» – зазначає Андрій Мальований.

У подальшому Кароліна Махно разом із тренером сподіваються вирушити на тренувальний збір у Берліні. Потім – представити українську збірну на чемпіонаті світу в Туреччині.

Читайте також: черкаські гімнасти здобули медалі на етапі Кубка Світу

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version