НовиниЧеркащинаЧемпіонку ІІ Європейських ігор визнали найкращою спортсменкою місяця на...

Чемпіонку ІІ Європейських ігор визнали найкращою спортсменкою місяця на Черкащині

-

- Advertisment -

Відділення НОК України в Черкаській області вже кілька років поспіль відзначає кращих спортсменів місяця за підсумками результатів їхніх виступів на змаганнях різного рівня. Цього разу переможця визначали під час засідання виконкому відділення. На розгляд експертів запропонували три кандидатури. На звання "найкращого спортсмена" претендували самбістка Анастасія Сапсай та гімнасти Назар Чепурний і Ілля Ковтун, інформує пресслужба відділення.

Майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Сапсай минулого місяця стала "золотою" чемпіонкою із самбо на ІІ Європейських іграх, які відбувалися із 21 до 28 червня в Мінську. Ця медаль – перша для України золота нагорода в боротьбі самбо на змаганнях такого рівня.

Майстер спорту України Назар Чепурний на І Чемпіонаті світу серед юніорів з гімнастики спортивної в індивідуальних вправах став "золотим" та "бронзовим" чемпіоном світу серед юнаків. Він став кращим на поперечині, третє місце виборов на вільних вправах.

Майстер спорту України міжнародного класу Ілля Ковтун виборов третє місце з гімнастичного багатоборства на І Чемпіонаті світу серед юніорів з гімнастики спортивної, що відбувся 27-30 червня в місті Дьйор в Угорщині.

Після тривалого обговорення члени виконкому визначили кращою спортсменкою місяця Анастасію Сапсай. Її тренер – Володимир Римар.

Гімнастів Назара Чепурного та Іллю Ковтуна нагородять спеціальною відзнакою за високий результат на юнацькому чемпіонаті світу. Тренує спортсменів Ірина Надюк.

Усі нагороджені отримають відзнаки та грошові премії від відділення НОК України в Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка стала "бронзовою" призеркою чемпіонату Європи з дуатлону.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x