додому Новини Чемпіони з Черкащини скаржаться на недофінансування (ФОТО)

Чемпіони з Черкащини скаржаться на недофінансування (ФОТО)

0

На прес-конференції "Досягнення та здобутки спортсменів Черкащини" чемпіони розповіли про свої досягнення та поскаржилися на недостатнє фінансування. Про це пише видання "Нова Доба".

Окрім своїх здобутків, титуловані спортсмени області розповіли про професійні проблеми. Зокрема поскаржилися на професійні травми, недостатнє фінансування та поїздки за кордон для участі в змаганнях, які оплачують із власної кишені.

Серед учасників заходу чемпіон Європи з боксу серед школярів в Угорщині Дмитро Майдаков, абсолютний чемпіон Європи (Чехія) та світу (Польща) 2014 року з веслування на човнах "Дракон" Павло Кучер, чемпіон Європи з акватлону 2014 року в Німеччині Олексій Сюткін, чемпіон світу 2013 року з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, чемпіон та срібний призер чемпіонату Європи 2014 року у Великобританії Олександр Дорошенко, срібна призерка Кубка Європи з дзюдо серед юніорок 2014 року в Угорщині Анастасія Сапсай, переможниця та призерка чемпіонатів України з кульової стрільби Тетяна Тарасенко.

Джерело: Нова Доба

Організатори пообіцяли проводити подібні заходи кожного місяця.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version