НовиниЧемпіони з Черкащини скаржаться на недофінансування (ФОТО)

Чемпіони з Черкащини скаржаться на недофінансування (ФОТО)

-

- Advertisment -

На прес-конференції "Досягнення та здобутки спортсменів Черкащини" чемпіони розповіли про свої досягнення та поскаржилися на недостатнє фінансування. Про це пише видання "Нова Доба".

Окрім своїх здобутків, титуловані спортсмени області розповіли про професійні проблеми. Зокрема поскаржилися на професійні травми, недостатнє фінансування та поїздки за кордон для участі в змаганнях, які оплачують із власної кишені.

Серед учасників заходу чемпіон Європи з боксу серед школярів в Угорщині Дмитро Майдаков, абсолютний чемпіон Європи (Чехія) та світу (Польща) 2014 року з веслування на човнах "Дракон" Павло Кучер, чемпіон Європи з акватлону 2014 року в Німеччині Олексій Сюткін, чемпіон світу 2013 року з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, чемпіон та срібний призер чемпіонату Європи 2014 року у Великобританії Олександр Дорошенко, срібна призерка Кубка Європи з дзюдо серед юніорок 2014 року в Угорщині Анастасія Сапсай, переможниця та призерка чемпіонатів України з кульової стрільби Тетяна Тарасенко.

Джерело: Нова Доба

Організатори пообіцяли проводити подібні заходи кожного місяця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах попрощалися з митцем Миколою Теліженком

У Черкасах відбулося прощання з відомим митцем Миколою Теліженком, який був родом зі Звенигородщини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

У Черкасах деякі тролейбуси тимчасово змінять маршрут

Сьогодні, 7 травня, деякі тролейбуси змінять свій маршрут руху. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міськради. У зв’язку з проведенням ремонтних...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x