НовиниЧеркащинаЧекають на маршрутку в полі: у жителів одного з...

Чекають на маршрутку в полі: у жителів одного з мікрорайонів Черкас влада "вкрала" зупинку

-

- Advertisment -

Жителів Південно-Західного району, особливо вулиці Героїв Майдану, міська влада залишила без зупинки громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба Партії вільних демократів.

Комплекс, що був − демонтували, навіть зняли тротуарну плитку. Тепер жителі вимушені чекати на транспорт посеред поля, де немає жодного прихистку. Міська влада так і не змогла надати відповіді, куди зникла зупинка по вулиці 30−річчя Перемоги (вул. Г. Майдану).

"Звернувся із депутатським зверненням до міського голови. Виявилося, що у підприємця, який там розміщувався, закінчився дозвіл. Він демонтував зупиночний комплекс. А влада натомість нічого не запропонувала. Вони тільки зараз готують рішення виконкому про перелік зупинок, які потребують капітального ремонту", – розповів депутат міської ради від Партії вільних демократів Олександр Згіблов.

"Вільні демократи" мають намір пришвидшити роботу комунальних служб і виконкому, щоб жителі Черкас не відчували дискомфорту.

"Якщо потрібно буде привезти на виконком, а потім в "ЧЕЛУАШ" жителів Південно-Західного району, то ми це організуємо", − розповів депутат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителі одного з мікрорайонів Черкас звернулися до Ткаченка через проблемний пішохідний перехід.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x