НовиниЧеркащинаЧастина черкаських будинків може залишитися без світла і ліфтів...

Частина черкаських будинків може залишитися без світла і ліфтів через управлінську компанію

-

- Advertisment -

Уже скоро у 40 будинках, в яких від травня були створені нові ОСББ, можуть відімкнути електропостачання та ліфти. Усе – через те, що управлінська компанія не погоджується на розірвання угоди з цими багатоповерхівками.

Про це під час сесії розповіли представники новостворених ОСББ, передає кореспондент сайту vikka.ua.

"Нас запевнили, так каже закон, що при створенні ОСББ будь-який будинок може розірвати договір з управителем. Ми свої створили з дотриманням усіх правил і вимог. Ми ведемо господарську діяльність, відкрили рахунок в банку, куди люди сплачують квартплату. Але те саме робить і "Нова якість", хоч ми, як цього вимагають правила, повідомили їм, що переходимо на самозабезпечення. Мешканцям нашого будинку йдуть подвійні нарахування" – зазначила голова ОСББ Надпільна, 424 Тетяна Іванюк.

Вона наголосила: Заборгованості по комунальним послугам у їх будинків немає. Однак все одно ті, хто отримував субсидію, ризикують їх втратити. Мовляв, керівник управлінської компанії пригрозив: виставить борг за період, який люди сплачують на рахунок ОСББ.

"Крім того, ми не можемо заключити договори з надавачами послуг: черкаським РЕМом та "Черкасиліфтом". Бо у них нині заключені угоди з "Новою якістю". Оскільки ми не платимо квартплату, управлінська компанія не сплачує за наші будинки, росте заборгованість. Погасити ми її не можемо, бо "Нова якість", попри закон, нас не відпускає. З травня створено 40 нових ОСББ. У них не буде світла, зупиняться ліфти", – розповіла Тетяна Іванюк.

Міський голова запевнив: власноруч підпише акти. Щоправда, які – не пояснив.

Коли стало зрозуміло, що йдеться про акти передачі технічної документації, директор департаменту соцполітики Олег Гудзенко зазначив: такий підпис нічого не дасть. Адже, щоб вирішити проблему новостворених ОСББ необхідний саме документ від управлінської компанії, який підтверджує, що вона не має більше договірних відносин з будинком.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці нарікають на шантаж з боку управлінської компанії.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x