НовиниЧеркащина"Цей успіх потрібен був не лише нам": із Всесвітньої...

"Цей успіх потрібен був не лише нам": із Всесвітньої Універсіади повернувся форвард "Черкаських Мавп" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

13 липня в Україну повернулись герої Всесвітньої Універсіади в Неаполі. Збірна України в Італії здобула історичне срібло університетських ігор. Серед 12-ти гравців, які здобули історичне срібло, – і вихованець "Черкаських Мавп" Іван Ткаченко. Уродженець Кам’янки – сьогодні один із героїв українського спорту. За словами самого 22-річного форварда "Черкаських Мавп", його й досі переповнюють емоції.

"Це був неймовірний досвід та результат… Таке відчуття, що за цей час емоції мали б трохи згаснути, але я все це відчуваю й досі. Якісь патріотичні відчуття, я радий, що нам вдалося взяти медалі Універсіади", – каже Іван у коментарі пресслужби БК.

Відчувалась підтримка з України?
Так, доволі багато отримали повідомлень. Особливо багато їх було від звичайних уболівальників, "підписників" у соціальних мережах. Відчувалося, що цей успіх потрібен не лише нам і Федерації (ФБУ), а й усім любителям баскетболу в Україні. При чому мене вразила й атмосфера в залі. Фактично на усіх матчах наша підтримка була відчутнішою ніж суперника і вона збільшувалася з наближенням до фіналу. Спочатку були переважно уболівальники з нашої університетської збірної України, а вже пізніше і звичайні українці, які живуть в Італії. 

Як думаєш, за рахунок чого Вам вдалося виграти срібло Універсіади?
У нас було багато сильних сторін. У нас був хороший склад, але головне – це мікроклімат в команді. Ми завжди підтримували один одного і на майданчику і за його межами. Разом думали про одну ціль і разом намагалися її досягти, по великому рахунку нам це вдалося.

У фінальному матчі була помітна певна втома. Важко було витримати ритм Універсіади і на рівних протистояти США, як ще вам вдалося на груповому етапі?

У нас були шанси і ми дійсно налаштовувалися на перемогу. Можливо дещо перегоріли. Ми не зіграли в ту гру, яку планували напередодні. Дещо не встигали, можливо дійсно не змогли витримати темп протягом усього матчу, все-таки ми зіграли дуже довгий ігровий відрізок протягом турніру. Але з іншого боку суперник США була в такій же ситуації.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-04" готуються до нового сезону подвійним складом.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x