НовиниЧеркащина"Це тиск на інвесторів та зведення політичних рахунків", –...

"Це тиск на інвесторів та зведення політичних рахунків", – Анатолій Бондаренко про саботаж у міській раді

-

- Advertisment -

Ухвалені на сесії 10 серпня рішення про скасування цілого ряду документів щодо надання містобудівних умов та обмежень та розробки містобудівної документації в Черкасах на 2016–2020 роки, а також – детального плану територій міської набережної прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко, повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

За його словами, кожен депутат і кожна міська рада повинні мати мужність відповідати за всі ті рішення, які ухвалює. А не приймати, а потім – скасовувати. Це просто тиск на інвесторів, аби отримати власний комерційний зиск, та банальне зведення політичних рахунків.

– Ваші рішення суто політичні, але на розбудові Митниці ви ставите хрест, – наголосив міський голова, звертаючись до депутатів. – Ми прийшли розвивати місто та зараз деяким політичним силам у міській раді не вигідні успіхи, які робляться нинішньою владою в місті. Тому ті саботують ухвалення будь-яких рішень.

За його словами, скасувавши нинішній детальний план територій, депутати змушують Черкаси розвиватись за сценарієм 2011 року. Тоді, за попередньої влади, згідно з проектними планами забудови набережної, істотна частина черкаської набережної взагалі – віддавалась би під приватні котеджі. Таким чином ця територія стала б закритою для загального користування. На кшталт, так званого, Царського села, де через високі паркани нових власників повністю відсутній доступ до води.

– Натомість ми пропонуємо втричі зменшили площу житлової забудови та вдвічі збільшили рекреаційну зону набережної – до 40, 2 гектарів. А також – розмістити там заклади освітнього спрямування, громадські, культурні та спортивні споруди. А ще – вирішити питання з хаотичним розміщенням автівок та іншого транспорту у дворах і обабіч доріг у мікрорайоні Митниця, звівши багатоповерхові гаражі та передбачивши місця для стоянок. Крім цього, оновивши міські комунікації та інфраструктуру, – акцентував Анатолій Бондаренко.

Проте присутні в залі депутати проігнорували звернення міського голови, ухваливши відповідні рішення практично без обговорення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани просять депутатів заборонити будівництво таунхаусів у Соснівці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x