додому Новини Черкащина "Це – спроба заробити політичні рейтинги ціною життя містян": президент України щодо...

"Це – спроба заробити політичні рейтинги ціною життя містян": президент України щодо послаблення карантину в Черкасах

0

Під час звернення до українці президент Володимир Зеленський передав "полум’яний привіт" меру Черкас Анатолію Бондаренку. Він зазначив, що рішення виконкому про незаконне послаблення у місті карантинних заходів буде мати невтішні наслідки.

"Окремий полум’яний привіт особисто від президента, а також Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України я хочу передати меру Черкас, який разом із міською радою загубили календар та зібрався пом’якшити карантинні заходи раніше 11 травня. Це – спроба заробити політичні рейтинги ціною життя та здоров’я жителів міста і це матиме відповідні юридичні наслідки", – повідомив Володимир Зеленський.

Окрім цього він зазначив, що це стосується усіх представників місцевої влади, які плутають слова "децентралізація" та "автономія" і самостійно вирішують послаблювати карантинні заходи в окремих населених пунктах країни.

"Не треба займатися самодіяльністю, яка ставить під загрозу безпеку людей", – підкреслив президент.

Нагадаємо, що під час робочого візиту Володимира Зеленського до Черкас саме Анатолій Васильович наполягав на тому, що рішення президента він не обговорює та завжди виконує.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат висловився щодо послаблення карантину в місті.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version