НовиниЧеркащинаЦе не "хотєлка": черкаський депутат просить мера виділити кошти...

Це не "хотєлка": черкаський депутат просить мера виділити кошти для ремонту школи та доріг на Казбеті (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від партії "Громадянська позиція" Артур Акопян вкотре просить мера міста Анатолія Бондаренка внести зміни до бюджету на 2019 рік та виділити кошти для ремонту спортивного залу в школі №6, благоустрою дитячого садочка №1 та виконання ремонтних робіт на вулиці Хрещатик і провулків, що розташовані в мікрорайоні Казбет. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я, як депутат, отримую десятки звернень від жителів мікрорайну Казбет із проханнями, пов’язаними із ремонтом школи №6 (спортивний зал), благоустрій  садочку №1 "Дюймовочка".Та найбільше людей цікавлять ремонти вулиць та провулків нашого району", – повідомив Артур Акопян.

Він зауважив, що деякі ремонті роботи можна було виконати через поточні видатки за допомогою відділу інфраструктури, саме таким чином ремонт виконували на Казбеті торік. Однак є речі, які потребують саме капітальних видатків, наприклад, ремонт у школі №6, спортивний зал якої перебуває в жахливому стані.

"Його потрібно уже починати ремонтувати, щоб запобігти катастрофічних наслідків. Стан школи – це обличчя влади міста, мати бюджет близько 3 млрд. грн. та не ремонтувати спортзал для нормального проведення навчання – це ганьба", – підкреслив депутат міськради.

Артур Акопян також повідомив, що необхідно виділити кошти для капітального ремонту вулиці Хрещатик, від Крилова до Героїв Чорнобиля, дорогу якою підсипають то битою цеглою, то осколом, але це не допомагає і стан дороги тільки погіршується.

Окрім цього, ремонту потребують провулки мікрорайону. Оскільки славнозвісні вулички Казбету, які можуть бути туристичною "фішкою" міста, давно перебувають у жахливому стані. Від повноцінних доріг залишилися лише напрямки, якими важко пересуватися.

"Я звертаюсь до колег по депутатському корпусу та міського голови Анатолія Бондаренка з вимогою усунути диспропорцію в бюджеті розвитку на 2019 рік та внести зміни до бюджету розвитку, врахувавши пропозиції жителів мікрорайону "Казбет", – підсумував Артур Акопян.

Нагадаємо, що цьогоріч до Програми соціально-економічного розвитку на потреби тих округів Черкас, якими опікуються депутати, опозиційні до міського голови, коштів не передбачено. На прохання обранців-опозиціонерів виділити кошти для потреб громадян, які проживають на їх округах, Анатолій Васильович зауважив, що це просто "хотєлки" депутатів і в місті є набагато важливіші речі, які необхідно фінансувати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаському депутату вручили підозру у несплаті податків і заволодінні бюджетними коштами.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x