НовиниБюджет отримав понад 72 млн гривень від черкаських боржників

Бюджет отримав понад 72 млн гривень від черкаських боржників

-

- Advertisment -

За рахунок застосування комплексу заходів до боржників-суб’єктів господарювання в Черкасах, до зведеного бюджету надійшло понад 72 млн гривень. Зокрема до державного бюджету – 64,2 млн грн., до місцевого – 7,9 млн грн. Про це повідомили vikka.ua у прес-службі Черкаської ОДА.

"Черкаські платники повинні пам’ятати, що несвоєчасна сплата податків й інших платежів призводить до формування боргу, який з часом лише збільшується. Саме тому суб’єктам господарювання потрібно регулярно проводити звірку щодо стану розрахунків з бюджетом, а у разі виникнення заборгованостей − не зволікати, а користуватись можливістю розстрочити такий бор", − наголосив заступник начальника ДПІ у м. Черкаси Олег Коваль.

За його словами, що платникам надається можливість розстрочити податковий борг. Так, за вказаний період було укладено 102 договори розстрочення, з них 83 – на розстрочення грошового зобов’язання на загальну суму майже 69 млн грн., 17 – на розстрочення податкового боргу на загальну суму понад 10 млн грн.

За рахунок такого розстрочення до бюджету надійшло 17,8 млн грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x