НовиниЧеркасиБюджет громади Золотоніщини постраждав від неякісного ремонту у навчальному...

Бюджет громади Золотоніщини постраждав від неякісного ремонту у навчальному закладі

-

- Advertisment -

Збитки на понад 350 тисяч гривень зазнав бюджет однієї із територіальних громад Золотоніщини. Причина – неякісно виконані ремонтні роботи в укритті освітнього закладу. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА.

Виявленими порушеннями вже займаються правоохоронці. Відзвітували про проведений моніторинг прозорості закупівель у громадах очільники районів Черкащини.

– Голови територіальних громад мають розуміти свою відповідальність, – наголосив заступник начальника ОВА, керівник робочої групи Антон Царюк. – Ідеться про використання бюджетних коштів. Важливо керуватися пріоритетністю спрямування ресурсу та його раціональним використанням. У разі виявлення порушень – ними займатимуться правоохоронці. Вони, нагадаю, є у складі нашої робочої групи “Прозорість і підзвітність”.

Водночас посадовець закликав на місцях посилити контроль за проектами, які вже реалізуються, зокрема на об’єктах цивільного захисту, та проектами з відновлення.

Також на засіданні розглянули питання реконструкції будинку в Умані. Як поінформували членів робочої групи в обласному департаменті будівництва, там уже встановили вікна. Підрядник готується утеплювати фасад і монтувати плити у зруйнованому під’їзді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x