НовиниЧеркащина"Був спокійним та врівноваженим": на Черкащині повісився 18-річний хлопець

"Був спокійним та врівноваженим": на Черкащині повісився 18-річний хлопець

-

- Advertisment -

У Ватутіному покінчив із життям 18-річний хлопець. Повішеним на дереві за хатою його знайшла мати. На її розпачливий крик збіглися сусіди. Вони й викликали поліцію.

Трагедія трапилася вночі минулої п’ятниці, 13 грудня. Знайомі померлого переконані, що той вчинив суїцид через свою дівчину, пишуть "Вісті Черкащини".

"Він був студентом 3-го курсу в "сироварах" у Звенигородці, – розповідає товариш померлого Сергій. – Мав стати водієм-електриком. Жив у Ватутіному. Був адекватним. На навчання завжди ходив. Конфліктів із викладачами не мав. Дуже спокійний та врівноважений. Жив у будинку бабусі. Його мама живе з вітчимом. Чому він це зробив, не розуміємо. Може, в якийсь момент не вистачило підтримки рідних".

У вечір перед трагедією хлопець відпочивав у колі друзів. Та ніяких змін у настрої не помітили. Кажуть, був веселим.

"Я говорив з його друзями, то казали, що разом відпочивали тоді в одного з них вдома, – продовжує Сергій. – Все нормально було, грали в карти. Жодних посилань на те, що пізніше трапилося, не було. Може, зіграло роль те, що вони пили алкоголь. Хоча пили лише пиво. Але він міг і від того сп’яніти, бо майже не вживав спиртного. Його дівчина навчається у Черкасах. Зустрічалися досить довгий період. Частенько сварилися. На мою думку, вкоротити собі віку було його спонтанним рішенням. Можливо, це з початку була спроба налякати її, але щось пішло не так".

За словами сусідів, юнак був тихим і не конфліктним. Його матір характеризують з позитивного боку. Часто навідувалася до нього. Допомагала матеріально. Коли знайшла сина мертвим, у хаті на столі лежали гроші на автобус до Звенигородки. Планував їхати на навчання.

Раніше хлопець також одного разу ледь не заліз у зашморг. Дівчина тоді вмовила не робити цього. Поховали хлопця минулої суботи, 14 грудня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині поховали загиблого воїна Дмитра Темного.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x