НовиниЧеркащинаБуревій на Черкащині знеструмив 8 населених пунктів

Буревій на Черкащині знеструмив 8 населених пунктів

-

- Advertisment -

Жителі Уманського, Драбівського, Корсунь-Шевченківського та Черкаського районів знову залишилися без електропостачання. Через суботній буревій були пошкоджені лінії електропередач, знеструмлені 72 трансформаторні підстанції та 8 населених пунктів, повідомляє прес-служба ПАТ "Черкасиобленерго".

Електропостачання наразі відновлене всюди, крім с. Свидівок Черкаського району. Там роботи завершать найближчим часом. Вони виявилися тривалими в часі через пошук місця замикання на ізоляторі повітряної лінії.

– Добре, що нині є моторизована техніка, якою швидко можна усунути різні проблеми, – говорить в. о. технічного директора ПАТ "Черкасиобленерго" Володимир Заврін. – Проте ця техніка перебуває у жахливому стані. Аби у останні 2,5 року достатньо фінансувалися роботи з експлуатації мереж, а саме – розчищення повітряних трас, то наслідків буревіїв було б у рази менше.

Енергетики кажуть, таких серйозних проблем через негоду у області не було останні 3–4 роки. А ось повноцінне забезпечення пальним, спецодягом, виконання інвестиційних програм, ремонтних робіт та технічного обслуговування тощо у компанії були 5 років тому, коли підприємство перебувало на піку своєї фінансової стабільності. Наразі товариство намагається вийти з кризи й повернути втрачений імідж.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Чорнобаї 119 сімей отримали кошти на ліквідацію збитків, завданих негодою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x