НовиниЧеркащина«Будуть дражнити ще 5 років»: черкаська психологиня стала для...

«Будуть дражнити ще 5 років»: черкаська психологиня стала для шоу козою (Відео)

-

- Advertisment -

Відома психологиня з Черкас Наталія Холоденко ховалась під маскою Кози у гіпершоу «МАСКА».

В ефірі програми «Ранок з Україною» жінка розповіла, як наважилась на такий експеримент і чому спочатку вагалась щодо запропонованого образу.

Як інформують на сайті телеканалу «Україна», Холоденко здивувала шанувальників своїм співочим талантом. Вона настільки вжилась у роль своєї маски, що ніхто не міг розсекретити її особу. Та сама зірка навіть не намагалась змінювати голос – все вийшло саме собою.

«Маю визнати, що особисто я б не вгадала жодного учасника, тому що навіть коли краєм вуха вдавалось почути чийсь спів, не було жодних асоціацій. Натомість, коли я співала, мені здавалось, що все очевидно, тому що мені не вдалось підібрати особливу манеру. Лише під час останнього номеру всі почули в мені Руслану, – зізнається психологиня Наталія Холоденко в ефірі каналу «Україна». – Я прийшла у це шоу з метою щось дізнатись про себе і щось розкрити. Так і сталось».

А от щодо образу Кози у психологині були побоювання, але професійний підхід допоміг їй побороти сумніви.

«Спершу в мене виникли асоціації зі школою – одягни костюм і будуть дражнити козою ще 5 років. Але потім я зрозуміла – все, чого ми боїмось, треба спробувати, адже коли в це поринаєш – від чогось захищаєшся. До того ж, для мене Коза – національний, етнічний герой, це для мене близьке, бо я бандуристка, просто не було нагоди це демонструвати. І мені хотілось зробити суто українську історію», – коментує зірка.

Проте не обійшлось без труднощів, адже Наталії дістався один із найбільших костюмів у проєкті.

«З самого початку я попросила костюм з маленькою головою, бо у мене понижений тиск і може бути запаморочення. Але вийшло так, що моя голова була другою за величиною після Сома – у нього однокімнатна квартира на голові, а у мене просто хрущовочка, – сміючись, поділилась Наталія Холоденко в програмі «Ранок з Україною». – Це фізично дуже важко. До того ж, у мене були підбори близько 25 см. Під час першої репетиції я вперше в житті відчула панічну атаку, тоді просто не розрахували кількість дірочок, через які проникав кисень. Проте далі всі звикли до цього».

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олегу Виннику стало зле під час зйомок шоу «Маска».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x