додому Новини Черкащина "Буду за неї відповідати", – мер Черкас про призначення Бінусової керівником СУБу

"Буду за неї відповідати", – мер Черкас про призначення Бінусової керівником СУБу

0

Призначення керівником КП "Придніпровська служба утримання будинків" племінниці убитого депутата міськради Марії Бінусової прокоментував на прес-конференції в мерії 10 жовтня міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, інформує vikka.ua.

"Людина працює і має досвід роботи. Більше того, у понеділок на нараді вона відмінно доповідала про стан справ. Нормальне кадрове призначення. Подивимося по роботі. Я призначаю винятково черкащан, а не варягів і за них буду відповідати", – наголосив міський голова.

Нагадаємо, раніше Марія Бінусова була керманичем абонентського відділу тієї ж СУБ. Окрім того, у її декларації зазначено, що вона навпіл із сином екс-директора Придніпровської служби Сергія Танюка володіє фірмою-клоном, але приватним підприємством "Придніпровська служба управління будинків". Щодо цього черкаська прокуратура здійснює досудове розслідування.

За тією ж електронною декларацією, пані Марія має комплекс нежитлових будівель та два гектари землі у Геронимівці. Також навпіл із матір’ю володіють будинком у Черкасах у майже 97 "квадратів". Із рухомого у власності Бінусової три "Лексуси". Наприкінці червня цього року жінка продала "Тойоту Кемрі", вказує за 218 тисяч гривень, і того ж дня прикупила "Порш Кайєн" за майже 720 тисяч. Саме на останній автівці Михайло Бінусов був у вечір, коли його жорстоко розстріляли. Минулоріч пані Марія заробила майже 971 тисячу. За декларацією, у неї готівкою зберігалося мільйон триста двадцять тисяч гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Придніпровську СУБ очолить племінниця Бінусова.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version