НовиниЧеркащина"Буду за неї відповідати", – мер Черкас про призначення...

"Буду за неї відповідати", – мер Черкас про призначення Бінусової керівником СУБу

-

- Advertisment -

Призначення керівником КП "Придніпровська служба утримання будинків" племінниці убитого депутата міськради Марії Бінусової прокоментував на прес-конференції в мерії 10 жовтня міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, інформує vikka.ua.

"Людина працює і має досвід роботи. Більше того, у понеділок на нараді вона відмінно доповідала про стан справ. Нормальне кадрове призначення. Подивимося по роботі. Я призначаю винятково черкащан, а не варягів і за них буду відповідати", – наголосив міський голова.

Нагадаємо, раніше Марія Бінусова була керманичем абонентського відділу тієї ж СУБ. Окрім того, у її декларації зазначено, що вона навпіл із сином екс-директора Придніпровської служби Сергія Танюка володіє фірмою-клоном, але приватним підприємством "Придніпровська служба управління будинків". Щодо цього черкаська прокуратура здійснює досудове розслідування.

За тією ж електронною декларацією, пані Марія має комплекс нежитлових будівель та два гектари землі у Геронимівці. Також навпіл із матір’ю володіють будинком у Черкасах у майже 97 "квадратів". Із рухомого у власності Бінусової три "Лексуси". Наприкінці червня цього року жінка продала "Тойоту Кемрі", вказує за 218 тисяч гривень, і того ж дня прикупила "Порш Кайєн" за майже 720 тисяч. Саме на останній автівці Михайло Бінусов був у вечір, коли його жорстоко розстріляли. Минулоріч пані Марія заробила майже 971 тисячу. За декларацією, у неї готівкою зберігалося мільйон триста двадцять тисяч гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Придніпровську СУБ очолить племінниця Бінусова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах сталася пожежа на балконі багатоповерхівки

У Черкасах 7 травня виникла пожежа балкону на 8-му поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку по проспекту Перемоги. Про це повідомляє...

32-річний черкащанин загинув у російсько-українській війні

Черкаська громада попрощалася зі старшим солдатом Сергієм Павленком. Захиснику було 32 роки. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x