НовиниЧеркащинаБудка на колесах: у Черкасах пес має власний "Запорожець"...

Будка на колесах: у Черкасах пес має власний "Запорожець" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах собака має власний автомобіль – господар замість будки облаштував житло для тварини у старому "Запорожці". Про це йдеться в сюжеті 5 каналу.

Три роки тому Джек жив просто неба. Нині – мешкає у власній автівці. "Він такий хлопець-альфонс. Всіх дівчат тут обхажує. І в мене теж там такса, він якось з'явився і я думав, що дівчина погуляє – то він і піде собі. Так він і залишився у мене, спочатку спав під під'їздом", – розповідає власник собаки.

Покинути напризволяще безпритульного пса Володимир Пучка не зміг. Вирішив облаштувати йому прихисток. Замість будки віддав під помешкання свій старенький "Запорожець", який роками стояв під будинком. Нині дворняга – улюбленець усіх сусідів. Гуртом його і годують.

"Він з усіма собаками ладнає, грається, гуляється. Якщо у собак бувають якісь сутички, бійки, то він не встряє. Осторонь поглядає на все це, така самостійна і лагідна собака", – розповідає мешканець будинку Ярослав.

Джек самотужки відчиняє двері "Запорожця" і зазвичай займає водійське місце. Звідти і стежить за порядком у дворі. Як каже Володимир Пучка: "Не полюбляє питущих. Вони там на лавочці бувають, то він трохи їх ганяє. Шумлять, кіпішують – то буває погавкає на них, поставить на місце".

Господар каже, що для такого пса "Запорожця" – не шкода.

Як повідомляв сайт vikka.ua, кішка-цілителька шукає у Черкасах місце для зимівлі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x