додому Новини Будівництво на "Митниці" може початися аж у 2017 році

Будівництво на "Митниці" може початися аж у 2017 році

0

Приватне підприємство "Надія" є законним землекористувачем ділянки в мікрорайоні "Митниця", навколо якої останніми тижнями розгорівся скандал.

Як повідомив під час засідання член виконкому Валерій Макєєв, земельна ділянка належить "Надії" згідно з договором-суперфіцією.

Також Макєєв розповів, що тривалий час на земельній ділянці були чагарники. Муніципальна інспекція кілька разів зверталася до КП "Черкасиінвестбуд", щоб територію довели до ладу. Тож його певною мірою дивує негатив жителів мікрорайону.

На засідання виконкому прийшли жителі "Митниці", які виступають проти будівництва.

"Жодного будівництва там не ведеться. Можу запевнити, що питання про надання містобудівних умов та обмежень на засіданні виконавчого комітету не розглядалося", – додав Макєєв.

Натомість міський голова Черкас Сергій Одарич з посиланням на забудовника повідомив, що якщо там і буде нове будівництво, то лише у 2017 році.

"У цьому та наступному році навіть немає у планах виконувати якісь будівельні роботи", – запевнив мер.

Він додав, що завданням влади є знаходження за цей час компромісу між забудовником і жителями "Митниці".

"Нам потрібно обговорити проект, як ця набережна зона має розвиватися, як забезпечувати доступ до води цивілізований. Пропоную створити для цього громадські слухання", – сказав міський голова.

Утім жителів "Митниці" такий результат засідання не завершився, вони почали вигукувати у спини членів виконкому "Ганьба!", вимагаючи, щоб вони таки заборонили будь-які роботи в мікрорайоні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version