додому Новини Черкащина Будівельника з Черкащини убило бетонною плитою (Фото)

Будівельника з Черкащини убило бетонною плитою (Фото)

0
ufa.aif.ru

В Умані на будівництві в районі паломництва хасидів сталася трагедія. Свіжозалита бетонна опора впала на 38-річного чоловіка. Трагедія трапилася увечері 14 листопада.

Про це пише «Про все».

ufa.aif.ru

Чоловік місяць тому почав працювати на зведенні будівлі в районі паломництва хасидів. У момент трагедії він стояв на колоні, коли стовп почав хилитися. Колеги не коментують подію, на будівництві вважають це нещасним випадком.

«Просто нещасний випадок, – впевнений колега загиблого Володимир. – Я почув гуркіт, повернувся і побачив вже придавленого колегу. Перед цим стояв на триметровій колоні. Впав разом з нею. Можливо, це сталося через порушення техніки безпеки. Щось пішло не так. Страховки не було, але вона б все одно не допомогла. При такій роботі вона не має сенсу».

Свідки події повідомили журналістам, що у цій ситуації потерпілий просто не мав шансів вижити. Тіло будівельника колеги діставали самостійно.

«Та плита була свіжозалита. Не витримала ваги й впала, – пояснює інший колега загиблого. – Це не технічна помилка. Раз у рік і палиця стріляє. Почули крик кранівника: «Біжіть, там Андрюху привалило!». Намагалися власноруч визволити колегу. Не вийшло, бо стовп дуже тяжкий. В ньому приблизно 400 кілограмів. Довелося краном підіймати. Чи був він живий, коли звільнили з-під стовпа, не знаю. Ознак життя не подавав».

Правоохоронці поки з’ясовують деталі події. Нині відкрита кримінальна справа за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

В серпні минулого року на будівництві багатоповерхівки в кварталі паломників загинув неповнолітній хлопець. Підліток впав з висоти й помер на місці.

Фото – Євген Пузир

Як повідомляв сайт vikka.ua, у підземному переході столичного метрополітену вбили молодого черкащанина.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version