НовиниПолітикаБудинки мікрорайону «Припортовий» розпочинають процедуру переходу до Черкаської ТЕЦ...

Будинки мікрорайону «Припортовий» розпочинають процедуру переходу до Черкаської ТЕЦ та зменшать тариф на 30%*

-

- Advertisment -

ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ продовжує роботу із організації переведення черкаських будинків на споживання теплової енергії від Черкаської ТЕЦ замість КП «Черкаситеплокомуенерго». Така зміна дозволить зменшити тариф на 30% та заощаджувати значні суми коштів. Це стосується як опалення, так і гарячої води. За шість місяців опалювального сезону мешканці зможуть зекономити оплату за 2 місяці. А гаряча вода коштуватиме 66 грн замість 95 грн/м3.

У мікрорайоні «Припортовий» перейти на споживання тепла від Черкаської ТЕЦ технічно можуть 108 будинків. Представники Партії вільних демократів ініціюють зустрічі у дворах цих будинків, аби розповісти жителям деталі процедури та допомогти оформити всі документи. Днями таку зустріч влаштували у будинку по вулиці Толстого, 25. Лідер партії Олександр ЗГІБЛОВ, депутат міської ради Тарас КОЛОМІЄЦЬ, кандидати по 5 округу Сергій КУЗЛЯЄВ та Віктор ЛИХОЛАЙ розповідали мешканцям про переваги таких змін.

«Ми детально розібралися в цьому питанні. Вивчали і порівнювали тарифи, подавали офіційні запити та отримували відповіді, всі дані документально підтверджені. У Черкаської ТЕЦ тариф на 30% нижчий, ніж у «Черкаситеплокомуненерго». Бо там не купують собі нові автівки та швейні машинки, а вкладають кошти в заміну труб. Дослідили й технічну можливість в районі. Є можливість переключення 108 будинків на ТЕЦ. Чим  більше будинків погодиться, тим буде зручніше виконати підключення і тим ще меншим може стати тариф», – відзначив Тарас Коломієць.

Відповідно до нового законодавства, жителі самостійно можуть обирати постачальника послуг, який надає кращу або дешевшу послугу.

Від мешканців нині потрібен лише протокол згоди про перехід до нового постачальника теплової енергії. Решту організують представники Партії вільних демократів та Черкаської ТЕЦ.

*Політична агітація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x