додому Новини Черкащина БТР, безпілотники та гранатомети: у Черкасах провели виставку військової техніки та зброї...

БТР, безпілотники та гранатомети: у Черкасах провели виставку військової техніки та зброї (ФОТО)

0

На одній із центральних вулиць міста , а саме на Хрещатику провели виставку військової техніки. Її для містян презентував Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, що в Оршанці. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Усі охочі могли розглянути оснащення, яке українські захисники використовують на Сході. На виставці були представлені броньовані автомобілі та різна стрілецька зброя, як-то: автомат Калашникова, АГС-17 (автоматичний гранатомет станковий), ручний протитанковий гранатомет, ручний кулемет Калашникова, а також безпілотники, біноклі та багато іншого устаткування наших військових.

"Сьогодні ми продемонстрували містянам ті зразки озброєння, які використовуємо в зоні проведення антитерористичної операції й залучаємо для охорони державного кордону на всіх ділянках країни", – розповів підполковник, старший офіцер відділу забезпечення навчального процесу ДПСУ Сергій Маланіч. 

Він зазначив, що на виставці були показані й технічні засоби прикордонного контролю, які використовують під час огляду транспортних засобів та перевірки документів.

Жителі міста могли не лише роздивитися експонати, але й випробувати їх.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Ярослав Березань нагородив військових на Сході.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version