НовиниЧеркащинаБродський прокоментував бажання черкаської влади приєднати "Будівельник" до Центрального...

Бродський прокоментував бажання черкаської влади приєднати "Будівельник" до Центрального стадіону

-

- Advertisment -

Черкаська міська рада планує припинити юридичну особу спорткомплекс "Будівельник" шляхом приєднання його до КП "МСК Дніпро" (Центральний стадіон).

Таке рішення можуть розглянути на міській сесії, але український меценат Михайло Бродський вважає це політичним тиском, пише "Прочерк".

У владі пояснюють таке рішення розширенням діяльності МСК Дніпро, необхідністю створення відповідних умов для проведення тренувальних занять, матчів, чемпіонатів України та утримання споруд у належному стані відповідно до регламенту змагань.

Водночас неофіційно в кулуарах влади говорять, що таким чином черкаська міська влада тисне на українського політика Михайла Бродського (соратник екс-мера Черкас Сергія Одарича), який має впливи на черкаську політику та є меценатом черкаського спорту.

"Черкаські Мавпи" були, є і будуть. Ми почекаємо, поки згинуть ці всі наші опоненти. Якщо буде потрібно, то "Черкаські Мавпи" переїдуть на якийсь час у Київ, поки не закінчаться вибори в міські ради і місто Черкаси не попрощається з цією злодійською бандою. На цьому все завершиться", – зазначив президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський.

Він нагадав, що 15 років фінансує черкаську баскетбольну команду, наймає тренерів, допомагає розвиватися команді. Зокрема, два вихованці школи "Черкаських Мавп" були представлені серед номінантів на Героїв спортивного року.

"Ні "свободівцям", ні "батьківщинівцям" (які зараз у черкаській владі, – ред) не дамо спаплюжити наші напрацювання. Я і не таких бачив. Адже пережив вже і Тулуба, і Кучму, і покійного Кравченка. Місто не втратить свою улюблену команду. Бо це сьогодні символ міста Черкаси", – сказав Михайло Бродський.

При цьому, на запитання, чи може екс-мер Черкас Сергій Одарич повернутися в політику міста, Бродський зазначив, що не має вже до політики стосунку і це мають вирішувати виборці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, два гравці "Черкаських Мавп" – серед номінантів на Героїв спортивного року.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x