НовиниБородай зі своїми людьми побив людей під ТВК -...

Бородай зі своїми людьми побив людей під ТВК – Одарич

-

- Advertisment -

Відомий черкаський бізнесмен, що має кримінальне минуле, Андрій Бородай влаштував сьогодні вночі розбірки біля міської територіальної виборчої комісії. Про це повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

За його словами, спочатку Бородай просто погрожував. На такі слова було викликано міліцію. Близько 00:30 у ТВК таки приїхали автоматчики із УМВС і вивели всіх із ТВК. Декого доправили в УМВС.

 

На запитання "що робить Андрій Бородай в приміщенні ТВК?" Кошовий відповів: це наша охорона, бо ми їх боїмося! Тобто ПВД… Скрутна у нас в країні ситуація, якщо вже мільйонери підробляють охоронцями….

Posted by Іра Лапська on 12 жовтня 2015 р.

Згодом мер також повідомив, що від рук Бородая постраждали кандидатки в міську раду від Партії вільних демократів.

"Жага до насилля над жінками бере своє – Бородай у приміщенні виборчої комісії побив також двох кандидаток від Вільних демократів – Юлію Погостинську і Лесю Валяєву. Сволота!" – написав Одарич.

Крім того, самі події в соцмережі описала і постраждала Леся Валяєва.

"Я взагалі не встигла навіть зреагувати….тільки хотіла зняти на телефон сторонніх людей, не причетних до виборчого процесу, які заходили в кабінет комісї, як додому, а ми кандидати стояли в коридорі, як отримала від пана Бородая подачу в живіт. Чоловіка мого звалили на підлогу, бо він стояв біля самих дверей ще й тримав фотоапарат в руках, а далі підключився охоронець Бородая і місив того, хто був ближче до господаря", – розповіла свою версію подій Леся Валяєва.

Натомість член ТВК Анна Ратушна заявила, що самі "Вільні демократи" заблокували ТВК. Ту ж інформацію повідомила і юрист ТВК Людмила Бордунос. Вони звинуватили міліцію в бездіяльності. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x