НовиниПолітикаБондаренко ветував рішення виконкому про заборону будівництва супермаркету на...

Бондаренко ветував рішення виконкому про заборону будівництва супермаркету на Митниці

-

- Advertisment -

Мер Черкас Анатолій Бондаренко наклав вето на рішення виконавчого комітету, яким було зупинено будівництво супермаркету за адресою Героїв Дніпра, 49.

Відповідне розпорядження він підписав 11 вересня. Про це журналістам сайту vikka.ua стало відомо з особистих джерел.

«Розглянувши доповідну записку заступника директора департаменту архітектури та містобудування Олександра Жмурка від 11 вересня №18550-01-25, зупиняю дію рішення виконавчого комітету від 8 вересня «Про скасування наказів департаменту архітектури та містобудування від 3 травня 2019 року №366, від 28 квітня 2020 №502, від 19 червня 2020 №522. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою», – йдеться у підписаному Анатолієм Бондаренком розпорядженні.

112.ua

Зазначимо, що мова йде про зведення супермаркету з підземним паркінгом, який хочуть звести на місці автомобільної стоянки у дворі багатоповерхівки по вулиці Героїв Дніпра, 49. Мешканці цього будинку звернулися до депутата Партії вільних демократів Тараса Коломійця з проханням допомогти їм добитися правди. Адже вони фактично лишилися без парковки і не мають де лишати свої автівки.

На сесії міської ради 1 вересня Тарас Коломієць висловив невдоволення людей. Своїм депутатським зверненням він просив розірвати договір з ПП «Інтерресурс» через суд або рішенням виконкому і, таким чином, зупинити будівництво. Крім того він вимагав провести громадські слухання та врахувати думку мешканців вказаного будинку. У сесійній залі «вільнодемократівець» отримав підтримку від колег. За рішення про припинення будівництва супермаркету проголосував 31 обранець.

Згодом, на засіданні виконавчого комітету звернення Тараса Коломійця було підтримано. Однак вже за кілька днів Анатолій Бондаренко вирішив його ветувати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, як виконує обіцянки мер Черкас Анатолій Бондаренко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах шукають водолаза: робота цікава, колектив прийнятний

У Черкасах «Укртелеком» шукає водолаза. Він повинен мати 3 клас спеціалізації і досвід 1-2 роки. Оголошення про вакансію оприлюднено...

Черкаський гідрометцентр прогнозує заморозки в західній частині області

Завтра, 23 квітня, в західній частині Черкаської області синоптики попереджають про заморозки на поверхні ґрунту. Про це повідомляє Черкаський...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x